10 Ocak 2013 Perşembe

4 gün 4 gece yeni yıl kutlamaları Varan 1-Kankalar

Zeyno’nun yeni yıl kutlamaları bu sene yine geleneği bozmadı ve 4 gün 4 gece sürdü.
İlk kutlamamız, site komşularımız yani Zeyno’nun komşu kankaları ile birlikteydi. Daha geçen sene kucaklarımızdaydı kuzular, bu sene ise bir an bile yerlerinde durmadılar. Bizi masada oturtmadılar.

Sonunda bakıcılarımız sürekli bir araya gelin çığlıklarımıza dayanamayıp, son haftalarda kuzuları sürekli bir araya getirdiği için, birbirlerini yabancılama durumları da olmadı, gayet güzel oynadılar.

Annemin tarifi ile pişirdiğim et mükemmel olmuştu, en iştahsız Beren bile ayıla bayıla yedi eti, hatta öyle ki vefakar babası tükkan sahibi Apo, kendi etini az yedi, kalanı da paket yapıp eve götürdü, kuzum yarın da yesin diye

Kuzulara Kopenhag’dan aldığım “my first hard rock cafe” t-shirt’leri ile mükemmel oldu. Yazın t-shirtlerini giydirip, tekrar pozlarını çekeceğim.

Ece hediye getirdiği oyuncak ile yine en çok kendisi oynadı

Beroş’un hediyesinin çekici başa bela oldu, Zeynoş çekici televizyonda denemeye kalktı

Bir yılı daha devirdik hep birlikte… Kah güldük hep beraber, kah üzüldük birbirimizin dertlerine… Alışılamayan bakıcılar… Kaçan bakıcılar… Para derdine işi bırakıp giden bakıcılar… iştahsızlıklarımız…hastalıklarımız… ama en bolundan neşe ile huzur ile bitirdik yeni yılı…

2013 yılının yine hep beraber olması dileğiyle…









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder