15 Ocak 2012 Pazar

İnşallah geçmiş oldu,,,

Bu hafta babamız şehir dışındaydı, Caviş geldi bizimle kaldı. Çarşamba günü akşam saat 7 sularında Zeynoş’un ateşi çıkmaya başladı, bir anlam veremedik, 38 dereceyi görünce dayanamadık Calpol verdik. Gece aramıza aldık, uyuttuk, sabaha kadar bir annem kalktı, bir ben kalktım, ateşine baktık,,,
Perşembe gün boyu inanılmaz neşeliydi, sanırım geçti dedik, ama akşam yine ateşi 38-38,5 derecelere çıktı, yine Calpol verdik, Zeynoş mızlana mızlana uyudu.
Cuma günü ne yazık ki Caviş’i yolcu ettik, akşam babamız gelecekti ama yine de evde kalmak istemedik, babaanemize gittik, akşam yine ateşimiz 38,5 derecelere çıktı, doktorumuz Aylin hanım Cumartesi günü görmek ve tahlil yapmak istediğini söyledi.
Cumartesi sabah erkenden kalktık, dayanamadık gittik Berker amcamızı da kaldırdık, Zeyno’nun sesine tüm ev halkı uyandı, ve çift kişilik bir yatakta 5 kişi yatıldı, şımarıldı şımarıldı.(fotolar Berker amcanın makinesinde kaldı)
Tüm öğleden sonramızı Amerikan hastanesinde geçirdik, idrar tahlili yaptırdık. (Zeynoş huylandığı için 2 saat yapmadı tabi çişini) Sonuç temiz çıktı. Doktorumuz İnfluanza A’da yaptı ama inşallah onun sonucu da temiz çıkacak.
Ben hastanede bazı kırmızı döküntüler gördüm Zeynoş’un göbişinde , acaba 6. Hastalık olabilir mi diye şüphelendim, ama 6. Hastalıkta ateş günün belli bir saatinde değil, sürekli görülürmüş. bu yüzden hayır dedi doktorumuz.
Detaylı bir ağız taraması da yaptı, ama diş de çıkarmıyormuş Zeynep.
Doktorumuz geceyi hastanede geçireceğini, bu nedenle ateşi çıkar çıkmaz getirmemizi söyledi. (acaba yalancı ateş olabilir mi diye)
Hastaneden çıktık, Nişantaşı’nda Onur amcamız ve arkadaşı Tülin ile Kırıntı’da güzel bir yemek yedik. Yemeğin sonuna doğru avaz avaz bağırmaya başladık, annemize tatlıyı yedirmedik :) ve kalkıp evimize geldik, yol boyu melek kesildik. Çok şükür ateşsiz bir gece geçirdik.
Sonuç olarak, ne olduğunu anlamadık, Zeynep herhalde Aylin doktorumuzu ve Amerikan hastanesini özlemiş diye düşünüp, inşallah konuyu bir daha indirmemek üzere rafa kaldırdık,,,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder